Evacuator Auto NON-STOP

Experienta si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna firma de specialisti in domeniul tractarilor auto din Moldova

Va oferim servicii complete de tractari auto si asistenta rutiera Non Stop, atat pe teritoriul Chisinaului cat si in intreaga tara. Suntem o firma de specialisti in Evacuator Auto si va oferim o gama completa de servicii de tractari, putem transporta autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere. Pe parcursul transportului autoturismul dvs este in perfecta siguranta pe platforma auto, in grija unei firme de specialisti Evacuator Auto, ce lucreaza la cele mai avantajoase preturi. Desfasuram servicii de tractare, depanare, asistenta rutiera Chisinau, interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate. Efectuam ridicari si transport autoturisme la domiciliu. Va oferim servicii non stop de remorcare Chisinau pentru transport autoturisme sau tractari auto Chisinau. Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este non-stop.

De ce sa apelati la serviciile de evacuare auto de la DonorAuto?

– pentru ca oferim sevicii de calitate precum tractari auto
– oferim cel mai bun pret de pe piata
– oferim seviciul de asistenta rutiera NonStop
– responsabilitate maxim si seriozitate
– asigurarea autovehicului tractat

Noi vă oferim servicii de tractări non stop.

Puteți fi sigur de noi!

Efectutam servicii de tractare auto si transport utilaje de maxim 4 tone atat in Moldova cat si in afara tarii, Romania si Ucraina, de peste 5 ani de zile. Experienta din acest domeniu ne-a permis sa reducem pretul. Pentru ca stim cat de important este vehiculul Dvs va asiguram ca transportul autoturismului dvs va fi in conditii de siguranta maxima.

Putem sa tractam orice fel de autovehicul, tractam atv-uri, tractam autovehicule, transportam utilaje de maxim 4 tone, tractam ambarcatiuni, barci, sky jet-uri, stivuitoare, buldoexcavatoare, transportam bobcat-uri, generatoare, pompe de sapa, tractoare de maxim 4 tone, compactoare de asemenea oferim servicii de tractare a masinilor blocate in zapada sau noroi.

Chiar daca aveti rotile blocate, cutia blocata sau ati pierdut cheile de masina, noi putem sa intervenim si sa va tractam cu o platforma echipa cu macara.

Asistenţă rutieră de cea mai înaltă calitate, cu evacuatoare performante care ne permit să vă oferim servicii de evacuare auto şi depănare auto pentru orice tip de autovehicul.

Suna acum: 060 960 960