Despre Noi

Program Asitenta: NON STOP

Firma noastra specializata in tractari auto non stop, cu sediul in Chisinau ofera servicii de evacuator auto si transport auto in Chisinau, in orice punct al Moldovei cat si in strainatate.

Avem o experienta vasta, incepand din 2008 compania noastra construindu-si o imagine pozitiva printre clienti datorita serviciilor de calitate, ieftine, rapide si prompte de tractari auto pe care le oferim zi si noapte, fara incetare.

Oferim tractare la pretul corect, rapid si eficient in absolut orice situatie.
Sunati-ne la 060 960 960 si vom ajunge la locatie in cel mai scurt timp pentru a rezolva problema dvs.

Suntem pregatiti sa primim comenzile dvs. atat in vederea consilierii cat si a interventiei rapide. Contactati-ne la numarul 060 960 960, iar noi va vom rezolva rapid, ieftin si eficient orice problema care implica tractari auto sau orice alte activitati necesare pentru rezolvarea problemei dvs.

Membrii echipei noastre sunt specializati in domeniu, avand o vasta experienta in rezolvarea solicitarilor preluate, fiind instruiti astfel incat sa acopere orice detaliu in vederea unei colaborari cat mai eficiente, operative si placute cu clientul. Echipa noastra este formata din soferii profesionisti, cu atestatele necesare in domeniu, coordonati de catre dispeceratul non-stop al companiei noastre.

DonorAuto iti ofera

Solutii Complexe pentru Automobilul Tau